Nu börjas det!


Socialt1

Ni sitter där hemma och fixar det sista på era modeller (Hugis tror att ni super) och vi sliter som djur här i Skytteholmsskolan. Vi har röjt upp efter elevernas fredagsorgie med makaroner, korv och en otrolig mängd ketchup, hälften satt kvar under och på borden.

Vi började strax efter klockan fyra med att släpa och rengöra bord. Markus från Ministuff var tidigt på plats och fick hjälpa till, han fick själv motvillig hjälp senare. Klockan 18 var allting iordningställt i handlarhallen ungefär samtigt dök Alfa upp och började packa in hela sin hobbyhandel. Vi började snegla lystet på stora hallen där juniorer och ungdommar tränade karate. Efter förhandlingar med trevliga och inte särskilt våldsamma karatekids fick vi en paus släpa in alla våra bord. 19:30 fick vi fri tillgång till hallen och Ulf som anlänt med kombi full med skepp kunde ta in sin SIS i värmen. För den som undrar ryms en normal SIS i ett trettiotal lådor av varierande storlek.

SIS-samlas

Stockholms Skala Båtsklubb kom redan på fredagskvällen och ställde upp några av sina fina båtar.

Skalabatarna

Kai var uppspelt som en liten skolflicka inför första skoldagen vilket ni kan se i vår första video från IPMSStockholms alldeles egna videokanal:

 

Nu är klockan 21:30 och vi börjar komma på plats, Alfa har lite kvar att göra och vi nattugglor har börjat spana in eventuella övernattningsplatser.

Entre