Möteskalendarium


IPMS Stockholms månadsmöten hålls en gång i månaden, med undantag för sommarlov.

Här erbjuds du ett utmärkt tillfälle att träffa föreningsvänner, gamla såväl som nya, dela med dig av upplevelser och erfarenheter, och snacka modeller eller andra udda intressen.

Och inte nog med det!

Du har dessutom möjlighet att delta i den månatligen återkommande modelltävlingen: ”Stans modellbyggare”. Vinnaren koras vid januarimötet, och vinnarna premieras med församlingens hyllning och presentkort.

Vissa kvällar ordnar vi byggmöten.
Ett byggmöte ger möjlighet ta med ett byggprojekt plus några verktyg, belysning och arbeta vid ett bord med andra modellbyggare. Du arbetar i din egen takt, och det finns inga förväntningar på att du måste sitta med hela mötestiden. Det är dessutom helt okej att endast titta in för att prata en stund. Halvvägs genom kvällen brukar flera föreningsmedlemmar göra ett avbrott för en bit mat.

Välkommen!

Månadsmöte med fika.

Schema

Hitta hit

För månadsmöten är vi på Agnes Lagerstedts väg 6 i Fruängen. Tunnelbana linje 14 och bussarna 144, 163 och 173 går dit.

För byggmöten håller vi till på AlphaspelInstrumentvägen 2 i Örnsberg. Tunnelbana linje 13 och buss 161 går till Örnsberg.

Förstagångsbesökare?

Vi välkomnar alltid gäster till våra möten, vare sig de är IPMS:are eller ej.

Om du inte har besökt oss förut kan det vara en bra idé att ta kontakt med någon som kan hjälpa dig att komma in i gänget. Joakim Hultman är ansvarig för introduktion av nya besökare/medlemmar hos IPMS Stockholm. Han berättar gärna hur saker och ting går till i föreningen och svarar på dina frågor.

Joakim Hultman

Telefon hem: 08-274727

Telefon mobil/arbete: 076-2465003

E-post: joakimhultman@hotmail.com