Möteskalendarium


IPMS Stockholms månadsmöten hålls en gång i månaden, med undantag för sommarlov; oftast på onsdagar, se tabellen nedan.

Här erbjuds du ett utmärkt tillfälle att träffa föreningsvänner, gamla såväl som nya, dela med dig av upplevelser och erfarenheter, och snacka modeller eller andra udda intressen.

I medlemsavgiften ingår en alldeles enastående fikabuffé vid dessa tillfällen.

Och inte nog med det!

Du har dessutom möjlighet att delta i den månatligen återkommande modelltävlingen: ”Stans modellbyggare”. Vinnaren koras vid januarimötet, och vinnarna premieras med församlingens hyllning och presentkort.

Vissa tisdagskvällar ordnar vi byggmöten.
Ett byggmöte ger möjlighet ta med ett byggprojekt plus några verktyg, belysning och arbeta vid ett bord med andra modellbyggare. Du arbetar i din egen takt, och det finns inga förväntningar på att du måste sitta med hela mötestiden. Det är dessutom helt okej att endast titta in för att prata en stund. Vill du måla finns föreningens färgspruta att tillgå, förutsatt att du använder vattenbaserad färg.
Halvvägs genom kvällen brukar flera föreningsmedlemmar göra ett avbrott för en bit mat på någon restaurang (pizzeria) i närheten. Vill du ta med egen förtäring till mötet går det också bra – det finns mikrovågsugn i köket.

Välkommen!

Ett pågående byggmöte.

Schema

Hitta hit

Lokalen ligger på Agnes Lagerstedts gata 6 i Fruängen. Enklast är att ta tunnelbana linje 14 till Fruängen och promenera de få kvarteren. När du kommer ut från stationen, fortsätt rakt över torget till Fruängsgatan, sväng vänster in på den och följ den tills Agnes Lagerstedts gata börjar på vänster hand. Följ den några meter tills gatan viker av åt vänster, lokalen finns då i huset rätt fram.

Förstagångsbesökare?

Vi välkomnar alltid gäster till våra möten, vare sig de är IPMS:are eller ej.

Om du inte har besökt oss förut kan det vara en bra idé att ta kontakt med någon som kan hjälpa dig att komma in i gänget. Joakim Hultman är ansvarig för introduktion av nya besökare/medlemmar hos IPMS Stockholm. Han berättar gärna hur saker och ting går till i föreningen och svarar på dina frågor.

Joakim Hultman

Telefon hem: 08-274727

Telefon mobil/arbete: 076-2465003

E-post: joakimhultman@hotmail.com