Dalarnas Modellbyggare 2012


IPMS Dalarna bjuder in till Dalarnas Modellbyggare 2012!

Dalarnas modellbyggare är en prestigelös tävling där du som byggare visar upp någon eller flera av de modeller, figurer, modelljärnvägsvagnar, lok med mera som du färdigställt under perioden 2011-06-01 – 2012-05-25. Inga krav finns att bygget skall vara påbörjat under denna period och ingen klassindelning finns. De som ställer ut modeller är också domare, man röstar på de modeller man tycker om. Den som vill muta någon av domarna har naturligtvis större chans att vinna, men med tanke på vandringspriset är vi inte riktigt säkra på att du vill.

Att bli korad till Dalarnas Modellbyggare är stort, att motta och lova ha vandringspriset i sin bokhylla under ett år är ännu större och modigare.

Plats: Gagns Inn, Gagnef 

Tid: 25 maj kl. 18.00 – 01.00

Krav: Glatt humör.

Syftet är att vi alla under mer trivsamma former skall träffas, dricka lite pilsner och prata modellbygge m.m. Mat och dryck finns på restaurang Gagns Inn där vi även håller till med själva tävlingen.

För er som kommer långväga ifrån finns det rum på Gagns Inn att hyra. Hör av er i god tid till Gagns Inn för prisuppgift på 0241-620 00 eller via Turistbyrån i Gagnef för vandrarhem eller stugor 0241-151 50.

ipmsdalarna.se


Om Marko

Född i Lordi-Town i Finland 66, kom till Sverige 71. Jag blev Kissfrälst 1974 när jag fick första skivan. Har byggt modeller sen 70-talet... men slutade (som så många andra) 93 då jag blev pappa för första gången. Nu för tiden målar jag figurer med barnen, pillar på några modeller också, det är svårt att låta bli när man ser hur fina de är nu för tiden! Jag är ett stort F1- freak (det är en sport!). Musik, foto och film är några andra ämnen som roar mig.