Missouri uppdatering


Oj, det var länge sen jag kom med en uppdatering. Och det är av en orsak som har med hälsan och göra. Först så fick jag operera om min högerarm från en tidigare olycka. När jag väl började känna mig bättre så åkte jag på min ryggskada som jag fick i samband med den tidigare olyckan också. Just nu kan jag inte gå alls och jag har konstant värk i ryggen. Detta har gjort att fartygsbygget varit hotat inför 08-Open. Med bara några dagar kvar nu så känns det hopplöst. MEN jag ger mig inte.   Det är inte mycket kvar alls men det är riggningen som tar hela min tid just nu och det smärtsamt med min rygg. Trots allt så har jag på god väg lyckats rigga en hel del och kommer fortsätta med det tills jag är klar! Jag kämpar på ska ni veta och jag hoppas jag blir klar med hela mitt hjärta!  Jag ger mig inte utan fajt!

 

Tänkte visa hur man kan göra snygga trådrullar! eehh kapeltrummor  kanske det heter. Trumpeter hade inte dessa med Missouri av nån anledning utan nån lite skum sak som såg ut som vedklyv. Pontos tog vara på den cylindriska platsbiten och gav oss fotoets till att göra trummor..

Pontos hade dessa fina, men min egen lindning av kabel.

IMG_8556 IMG_8557 IMG_8558 IMG_8559 IMG_8561 IMG_8564 IMG_8567

 

 

Sen så håller jag som sagt på med riggningen, först ut blev den tjockaste riggningskabeln. Den tunnare 0.06 och 0.04 kommer lite senare.

IMG_8587 IMG_8589

 

Även lite målning har skett på det f´ocs´t le.(forecastle).

IMG_8568 IMG_8569

 

Sen så har jag gjort 24 st optiska enheter eller vad det är som ska pryda hela missouri och hennes utkiktorn.

optik

 

Nåväl, jag slutar med en bild på den barkte radartornet med träningskanonerna.

IMG_8597

 

Väl mött så hörs vi snart igen!