SM 2012 för modellbygge i Göteborg


Om fyra månader är det dags att packa väskor och skåpbilar för årets SM. Den 15-16 september 2012  är det i Västra Götaland som det sker, när Sveriges och nordens bästa byggare drabbar samman, och hela Göteborg med omnejd håller andan.

I juni kommer en officiella inbjudan till er, med information om våra nya lokaler. I år kommer vi att ha 190% yta jämfört med förra årets lokaler, och betydligt närmare centrum av Göteborg. Bara tio minuter med spårvagn från centrum. Spårvagn är det färdmedel som man ihärdigt håller fast vid i vår anrika stad.

Plats för evenemanget är Folkets Hus i Mölndal, i folkmun kallat Möllan. Vi kommer att hänvisa till lämpliga parkeringsplatser och boende och hjälpa till på alla möjliga sätt.

Vi byter namn på evenemanget till Art in Miniature  men vi har en känsla av att namnet Modell Göteborg kommer att leva kvar ändå. Ha tålamod med att den nya hemsidan fortfarande är rätt så fattig, men om en månad finns där allt nödvändigt om evenemanget.

Jan Forsgren
För arrangörsteamet AiM

artgot.se


Om Marko

Född i Lordi-Town i Finland 66, kom till Sverige 71. Jag blev Kissfrälst 1974 när jag fick första skivan. Har byggt modeller sen 70-talet... men slutade (som så många andra) 93 då jag blev pappa för första gången. Nu för tiden målar jag figurer med barnen, pillar på några modeller också, det är svårt att låta bli när man ser hur fina de är nu för tiden! Jag är ett stort F1- freak (det är en sport!). Musik, foto och film är några andra ämnen som roar mig.