Lansen walkaround


Lansen walkaround på Plastic Warfare:

Henrik Bergman på Swedish Airforce Historic Flight stod idag värd för ett studiebesök av mig och Magnus Billestedt, så att vi skulle kunna dokumentera Lansen för alla modellbyggares räkning.

Jag fotade så kameran glödde, och här är 300+ bilder som jag hoppas ska svara på fler frågor än vad de ställer. Dock är de på en maskin under restaurering, så det finns en handful ”fällor”. Jag försöker redogöra för dem i artikeln, och jag kommer uppdatera artikeln vartefter jag lär mig mer.

En W/o på J32D kommer också, med bilder som kompletterar och visar skillnader mellan versionerna.

Än en gång, ett stort tack till Henrik Bergman och SwAFHF, som håller dessa fåglar flygande, och som så gästvänligt hjälpte oss idag.

Hur som helst, artikeln hittar ni här: www.plasticwarfare.se


Om Marko

Född i Lordi-Town i Finland 66, kom till Sverige 71. Jag blev Kissfrälst 1974 när jag fick första skivan. Har byggt modeller sen 70-talet... men slutade (som så många andra) 93 då jag blev pappa för första gången. Nu för tiden målar jag figurer med barnen, pillar på några modeller också, det är svårt att låta bli när man ser hur fina de är nu för tiden! Jag är ett stort F1- freak (det är en sport!). Musik, foto och film är några andra ämnen som roar mig.