Grevens Glue Galore 2017 i bilder


När man lagom har blivit människa efter midsommar så brukar det vara dags att pallra sig ner till Borensberg och Grevens Glue Galore, det 19:e året och därmed extra stort jubileum nästa år!

Här följer ett lite bildgalleri på en del av det som visades. Jag  orkade inte fotografera allt och det är ingen skönfotografering heller.
Vi brukar kalla det för närvarofotografering, och den är mest till för att visa de som inte var närvarande vilka godbitar dom missat.

Vädret var bra, dvs för en gångs skull spöregnade det inte. Vi startade ca 07:00 från stan och var nere ca 9:20 efter en behaglig resa. Snabb incheckning för de som skulle tävla och sen snabbkoll av handlarna.
Hittade en Citroen Fourgon H till ett bra pris hos Sani. Snackade runt, kollade modeller fotade lite, sen var klockan lunch. Vi skippade gästgiveriet i år och åkte till Brunneby som hade sommarbuffé i restaurangen och cider och sylt i butiken. Ett bra val förstod vi när vi pratade med Linköpingsborna som gått på sunkpizzeria i Borensberg. Eftermiddagen förflöt i mera makligt tempo, fotade lite mera, fikade. Strax efter fyra var det dags för prisutdelning som flöt smidigt och  lagom snabbt. Vi rullade hemåt strax efter fem.

 

Redan utanför fanns det en del godis i skala 1:1

 

Det första vi såg när vi kom ini hallen var Bjarne som körde ett eget Work-in-Progress bord. Schysst!

 

Bilar var det gått om, så nedan följer några gallerier enligt klassindelning.

Competition

 

Custom

Dam

Standard

Street Machine

Hot Rod

Junior

Tema (Das Auto)

Big Scale

Diorama

Surplus

Truck

Mahognybåtar

Snidade av Per Granath ur en solid mahognybit!

 

Militärt

Flygplan