Dag på 08-OPEN, Dag 2 ca 21:30


Lång dags färd mot natt…

Bland bilar båtar och figurer

Skytteholmsskolan har fyllts och tömts på folk, handlare, utställare, domare, funktionärer och en och annan besviken juniorfotbollspelare. Jag har knappt hunnit sitta ner på hela dagen men det känns inte som om man har uträttat särskilt mycket. Men en sak är säker jag är bombad av intryck från utställningen och från alla trevliga människor man har träffat under dagen.

CCM´s utställning var otrolig med utställare från Finland, Norge och Tyskland. Förmågan att bygga om illa passande grundmodeller till snyggt lackade gatumonster eller bara helt vanliga civila bilar är imponerande.

CCM_03

I stora hallen fanns den normala OPEN utställningen på en i mitt tycke onormalt hög nivå. Flyg, pansar, båtar  men inte minst figurerna var på en helt annan nivå och jag  var inte avundsjuk på domarna som fick hålla på sent på kvällen för att göra en rättvis bedömning av modellerna.

Klubbbord, SIG, SIS, enskilda utställare, Tigrar, dinosaurier, pansar, Borodino, Föreläsare… tur att det finns en dag till då kanske man hinner smälta några intryck!